13 Octubre 2018 ♣ NAU B1  Granollers (Barcelona) ENTRADES

Avui en dia, Blowfuse és una de les bandes punk rock més conegudes i actives del país. Sorgits a Barcelona, ​​al voltant de 2008, sent conegut com Godfarts, al 2013 es van pasar a dir definitivament Blowfuse, ja han publicat dos àlbums d’estudi, tant en Fragment Records com en EatingShit Records: Messed Up Minds (2010) i el seu darrer àlbum “Into The Spiral”(2013), gravat, produït i barrejat per Darian Rundall (Pennywise, TSOL, Suicidal, etc.) i editat en edició de Vinyl amb Agonía de Vivir Records (SP), Anchored Records (GER), Pifia Records (GER / SP ) i Infected Records (POR).

Influïts per les ones de punk rock dels anys 80/90s i l’estil de vida del skate, Blowfuse té un estil propi, barrejant l’agressivitat del hardcore punk, les melodies enganxoses del punk rock dels 90, els poderosos riffs de rock clàssic, amb lletres àcides i paranoiques.

Han gitat amb bandes com Pennywise, 7segons i recorregut  tot Europa, Espanya i Portugal. També han girat amb bandes com The Adolescents, Face to Face, Authority Zero, Wilhelm Scream, Youth Brigade, The Casualties, The Unseen i molts altres, han participat en festivals com el Resurrection Fest 2013, compartint escenari amb Bad Religion, Millencolin i Biohazard.

Sent tan joves com són, en realitat es troben en un dels seus millors moments, treballant en nous concerts, videoclips i gires. I per descomptat, totalment compromesos amb el que estimen des del principi, i encara estimen, la música.

On,
NAU B1
Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Avda. Enric Prat de la Riba, 77
Granollers. Barcelona