El 7 d’octubre presentació al Dràstik del llibre “MACROFESTIVALES: El agujero negro de la música”

Ja ens han arribat els llibres per distribuir desde la distri “D-Farra fins les 1000” el dia del vermut presentació que farem al Dràstik de Granollers amb el seu autor, el periodista musical Nando Cruz. Aquesta presentació entra dins del programa de la 26 edició del Festival Fusiònica.

“MACROFESTIVALES: El agujero negro de la música”. Els grans festivals han esdevingut un fenomen que transcendeix la pròpia música, quan no contribueix directament al seu estrangulament. Mouen milers de milions d’euros, atrauen turisme, exigeixen subvencions, blanquegen marques, exploten artistes i treballadors i saquegen el públic. Tot i així, no hi ha ciutat, gran o petita, que no aposti per un festival d’aquesta mena. Nando Cruz dissecciona en aquest llibre una indústria que ha crescut fins a desbordar-se i ens submergeix en la seva història i secrets per entendre que hi ha darrere aquest cap de setmana bucòlic de confetis, polseres, llums i concerts.
Merci pel suport a Sergi Cranc i Andes Libros!

…i després del vermut presentació del llibre, tindrem dinar DIY “do it yourself” —porta el teu menjar que nosaltres posem la brasa, les amanides i el beure—, i cap a les 17.30h, inici de la 5a FESTA DEL VINIL, amb una pila de distris i material alternatiu en format LP, 7”… que difícilment trobaràs a alguna de les poques botigues de música que encara queden. Vine a remenar, seleccionar i comprar material únic!! La música anirà a càrrec de DIGGA E, dj. vocalista de la banda Muntant Clan! 🏴‍☠️
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
7 OCTUBRE 2023⚡️DRÀSTIK, Granollers / BCN
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••