Després d’assolir el repte pels 25 anys / 25 bolos, continuem amb els Aliment i els Brod Bord

Comencem a arribar al final del Festival Fusiònia, queden dos bolos, i després d’assolir el repte que ens vam proposar per celebrar els 25 anys d’existència (25 anys / 25 bolos), continuem el proper dissabte 3/12 amb una proposta que portàvem temps esperant, els Aliment amb els Brod Bord.

Els Aliment ens vindran a presentar el seu quart disc, Incondicional, és el primer que lliuren en català. La seva fórmula punk rock s’agreuja per copejar més dur, de manera més precisa i on cou. Un treball sanador i necessari, cançons que poden canviar el teu món. La música encara pot ser una forma de contraatac. A “Incondicional” és possible sentir aquesta lluita en cançons que contenen més preguntes que respostes. Aspres, impacients, decidides.

Els Brod Bord son uns amics de Cardedeu, amb components de Ràbia+ i Dalla, paraules majors, envoltats de cebes i cols, amb les forques i la destral a la mà han invocat les tenebres i el sol del capvespre. Se’ls ha presentat la teoria dels mons múltiples i han flipat. Després, resseguint els canals obscurs del que coneixen, entre comèdia i tragèdia, han embogit establint vincles emocionals indestructibles amb la natura i la humanitat.