El Festival Fusiònica obre aquest agost amb dos propostes difícils de veure en directe per les nostres contrades. Els portuguesos The Black Wizards i els de Los Angeles Deathchant!

El proper 9 d’agost ens visiten dues bandes molt interessants de veure en directe, que van camí cap al festival portuguès SonicBlast. Faran parada a Granollers per presentar-nos les seves propostes de rock psicodèlic, per part dels portuguesos The Black Wizards, i de boogie blues i fúria punk dels nord-americans Deathchant.

Desde Los Angeles (USA) arriben al Festival Fusiònica els Deathchant, una banda que combina soroll, guitarres distorsionades, boogie blues, thrash NWOBHM i fúria punk!!

The Black Wizards van irrompre a escena a finals de 2015 amb el seu debut “Lake on fire”. El va seguir el segon àlbum de la banda, l’aclamat per la crítica, “What the Fuzz!” i haurien de seguir nombroses dates de gires i aparicions en festivals per tot Europa. Les seves actuacions en directe són conegudes per ser una intensa explosió d’emocions amb molta ànima i, per descomptat, molta pelusa. “Reflections”, el tercer àlbum d’estudi de la banda i aclamat per la crítica, publicat a través de Kozmic Artifactz i Raging Planet, sona com un dia assolellat i una brisa fresca de ritmes groovy i psicodèlia, balancejant-se entre moments dolços i deliris massius de grenyes i són aquí per demostrar, no només a l’escena rock portuguesa està viva i més forta que mai. The Black Wizards pertany a una de les bandes més prolífiques i prometedores del món, i ja s’han convertit en l’esperança més gran d’Europa del rock psicodèlic!

The Black Wizards captiven amb un so únic de grooves fuzzadèlics, i mentre beuen de les mateixes fonts que moltes de les bandes contemporànies del voltant, donen un nou gir a les cançons escoltades anteriorment i estampen la seva pròpia personalitat. A “Reflections”, la banda ha crescut amb el seu so, han augmentat la seva aposta amb l’experimentació sonora sense perdre mai de vista les arrels bàsiques de The Black Wizards.