Oberta convocatòria per presentar curtmetratges al Pupil·la Film Festival

Aquest any dins del Festival Fusiònica, inclourem la projecció de curtmetratges dins del subfestival Pupil·la Film Festival. Des de l’associació l’Arcada Koncerts sempre em sigut seguidors del cinema alternatiu, de les projeccions arriscades i de personatges sense por al fracàs. Per això aquest any em volgut reactivar la projecció d’aquestes petites històries que mesclarem amb els concerts en directe de bandes de l’underground.

Els curtmetratges que ens feu arribar han de tenir una durada màxima de 15 minuts i la temàtica es lliure, com més arriscada millor. Per enviar les vostres propostes, heu de fer arribar la informació al formulari de la web del festival Fusiònica amb la següents dades:

– Sinopsi + fitxa artística + fitxa tècnica.
– Enllaç del trailer o teaser del curtmetratge.
– Enllaç per descarregar el curtmetratge.

Els curtmetratges es projectaran els dies dels concerts, durant els 15 minuts que es reserven entre canvi de cada banda. La data límit de recepció de material és fins al 14 de setembre 2018.

Esperem les vostres creacions i propostes.
Salut!