Science of Noise, revista oficial del Festival Fusiònica

El Festival Fusiònica anuncia que a arribat a un acord amb Science of Noise per ser la revista oficial del festival.

Science of Noise es defineixen com “Ens agrada el rock i el metall en totes les seves vessants, volem donar suport a l’escena, sense competicions, des d’una perspectiva fresca i desenfadada. Volem ser independents i equànimes sense deixar de donar suport a tots aquells que creiem que s’ho mereixen”. Amb aquesta base, està clar que ens hi portarem bé i que és una revista amb senderi.

Amb l’any de vida que porta, a trencat els esquemes de les revistes digitals, un fenomen molt estès últimament, per això tenen el mèrit de poder destacar de la resta. Amb unes vint plomes escrivint sobre l’escena actual, arriben al punt de transmetre l’essència de l’escena millor que ningú.

El dissabte 4 d’agost, Science of Noise va celebrar a la sala Rocksound de Barcelona el seu primer aniversari, petant la sala amb dos concerts (Born in Exlile i Kai Mars) i el famós Kararocker per tancar la jornada, entre pausa i pausa, van regalar una pila de cds, samarretes i entrades de concerts, tot cedit cordialment pels col·laboradors de la revista. A destacar l’ambient que si respirava. Les nostres felicitacions a tot l’equip de la revista, que si amb un any féu el que feu, us espera un futur molt interessant.

Science of Noise