Fusiònica 22.0
30 Octubre 2021 ♣ Parc Firal // Granollers (BCN) 

Un dels descobriments de la tremporada, Zesc és una banda vallessana que està entre el garatge de muntanya i el pop de guitarres esmolades, teclats sintetitzats, balenes siderals i reverberació sorollosa. Shoegaze? Noise pop? Joder, no sé.

Entre muntanyes i vaques es va formar el grup integrat per Judit M. Gené (teclats i veus), Francesc Gil (guitarra i veus), Quentin Lionmane (bateria). La banda neix a partir del projecte personal de Cesc al 2019 i va presentar l’EP “SETH”, el primer treball autoeditat i disponible a totes les plataformes digitals. Com que son uns culs inquiets, aquest 2020 han seguit gravant i presentant el seu pròxim EP, “FERIDA”, el seu treball més ambiciós i emo a parts iguals.

Tots dos treballs han estat editats en format casset per Càmping Records. Des del seu naixement s’han mogut pel circuit local del baix Vallès, Barcelona i rodalies. Durant el primer any de vida van quedar semifinalistes del Proyecto Demo 2019 de Radio 3 i seleccionats pel SONA 9 del 2019, fet que els va portat a tocar a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Per començar forts el 2020 van avançar alguns dels nous temes a Ultra-local records (vam tocar tan fort que gairebé ve la policia, però tot bé).