20 Octubre 2018 ♣ Dràstik Punkaires 
20.05h (Obrim portes a les 18.37h) ENTRADES

The Hazytones és un grup de stoner rock fundat el 2015 a Montreal (Canada). El trio aterra al públic amb la seva presència i intensitat escènica. Riff rera riff, el grup és conegut pel seu so greixut i per la saturació destructiva i pesada.

La banda va llançar el seu primer àlbum el 22 de setembre al bar La Rockette de Montreal dins el festival Pop Montreal. L’àlbum va ser molt ben rebut per la comunitat stoner / psicodèlic de Canadà, EUA i Europa.

Més recentment, la banda va recórrer Europa (Regne Unit, Bèlgica, Suïssa i França) durant 28 dies i 10 dies, després van embarcar-se en una gira canadenca que els va dur fins a Vancouver. També han fet gira pels Estats Units, tocant 45 bolos en 47 dies, una gira que els va dur fins a Califòrnia!

Tornant de la gira, Frey Coaster va deixar la banda per continuar la seva carrera. Els Hazytones, per sort, van trobar a Adam Gilbert per unir-se a la banda i substituir-lo al baix.

The Hazytones, actualment tenen previst girar per Europa amb el seu nou àlbum. La banda ha signat amb dues discogràfiques, Ripple Music i Kozmik Artifacts. Ambduesdiscogràfiques produiran CDs, vinils i gestionaran la distribució digital de la banda.

Al Fusiònica serà el lloc ideal per poder veure una banda que té un directe brutal, gravats sonen bé, però poder-los tenir a dos pams, no té preu.

 

On, 
 
DRÀSTIK PUNKAIRES 
Joanot Martorell, 12. Granollers. Barcelona
Com arribar