TANØ!

22/10/2022
Concert 16|25
Estraperlo 
Isidre Nonell, 9. BADALONA (BCN)
Portes 20.30h. ENTRADA 15/18€

La irrupció del power duo Tanø!, format per Oskar Garcia (ex vocalista i guitarrista de Hurricäde) i Víctor Álvarez (baixista d’Anchord), no es pot deslligar del vincle creat entre els dos grups, compartint escenaris i fins i tot una gira el 2014, així com de la decisió de Hurricäde de posar punt i final el 2015, després de vuit anys en actiu.

Com una clara evolució de Hurricäde, Tanø! segueix en format duo el camí de l’exploració sota els paràmetres d’una música plena de dinàmiques, descaradament rítmica, agressiva i a voltes dissonant.

Les influències són notòries: Drive Like Jehu, Botch, Fugazi, Converge, The Locust, Abhinanda, HHH o els catàlegs de segells com Ebullition Records o Deathwish. Però què és Tano!? Post-hardcore? Math-core? Screamo? Emoviolence? Grindcore? Segurament tot això i, al mateix temps, res d’això. Perquè si una cosa deixa clara aqust duo és la seva voluntat de fugir constantment de la zona de confort, tot i partir i alhora fer honors a aquesta base mencionada.

Aquestes ganes de complicar-se i de crear una bèstia sonora particular és el que porta el duo a estar permanentment dalt d’un penya-segat, fent malabarismes per no caure i per mantenir l’adrenalina.