GOLÍAT

19/11/2022
Concert 25|25

Golíat és un trio de músics del Vallès format per Marçal S. Rubal (guitarra i veus), Marçal Itarte (baix i veus) i David C. Güell (bateria). Generalment la seva música és bastant difícil de classificar; el so varia des del heavy metal amb elements progressius fins al stoner rock, passant per tota classe de sons post-rock. De fet, ells mateixos es defineixen com a un «trio criminal de post-el que siga».

Ara venen al Fusiònica 23.0 a celebrar la vida amb nosaltres i de pas a presentar-nos el seu darrer disc “Quimeres” publicat el 2019, juntament amb algun tema nou del proper llarg. Porten temps parats i esprem que a partir d’ara, no parin. Són una bomba sònica i els volem veure a la carrtera.

En definitiva Golíat és un trio que ha evolucionat molt durant els anys que porta en actiu. També, la seva música té la curiosa propietat d’oferir alguna cosa a l’oient independentment de la seva preferència. Tant els fans de l’indie, com del punk o, fins i tot , del heavy metal podran trobar elements al seu gust.