27 Octubre 2018 ♣ El Campanar Canovelles (Barcelona) ENTRADES

Els FP vénen des de La Plana de Vic, banda de punk ronc, assumint amb orgull i magnamitat el seu paper com a grup insígnia de la renaixença del Folk Ausetà, fomentant el tradicionalisme radical del ruralisme exacerbat, posant sobre la taula cançons plenes de nihilisme egofòbic i bufetades antagonistes d’excursionisme revolucionari. El darrer intent desesperat per salvar l’habitual xiruquisme català de la indigència intel·lectual.

“Quan fas un grup de punk no esperes sobreviure més de 3 anys, és la mitjana, una mena de maledicció no escrita. Fer-ne 10 sembla un miracle”. Això deien el FP l’any 2015, ja han passat tres anys i ara tornen amb nou material “Quan tot s’atura”, tres temes que tenien gravats i guardats al sarró esperant ser editats en format EP, i que per fi, el pròxim mes d’octubre veuran la llum.

Després d’una temporada inactiva, només fent algun bolo esporàdic al Sugar Il·legal Fest, per fi podrem tenir el punk rock dels amics FP d’amunt de l’escenari del Festival Fusiònica 20.0 iahuuuuuu! …Gresca i xerinol·la assegurada!!!

Adjuntem els nous temes perquè aneu fent boca!

On,
EL CAMPANAR
C/. Sant Feliu, 4-6. Canovelles. Barcelona 
Com arribar