Fusiònica 22.0
29 Octubre 2021 ♣ Parc Firal // Granollers (BCN) 

Flamsteed neix a finals de l’any 2016 a Barcelona, consolidada com una banda de Punk Rock Emo 90s. La seva música es centra en ritmes mitjos, melodies i crits, mentre les seves lletres son combatives, emocionals i viscerals, apostant tant per l’anglès com el català.

En plena pandemia decideixen gravar un segon EP , buscant un so més madur, més “vintage”, però sense oblidar que estem al 2021. Es posen en mans de l’Edgar Beltri que s’involucra en tot el procés de pre-producció i producció; així com la gravació i mescla a La Atlántida Estudio, a l’octubre de 2020. Deixen en mans de Mario Patiño, al mateix estudi, la masterització.

El resultat “Some Tears Allowed” (2021): 4 talls rodons que suposen un pas endavant a nivell composició i so, el qual podría abarcar un ampli espectre que aniria desde Bad Religion a The Get Up Kids o Jimmy Eat World, i viceversa. 

Editat en CD per Deal With Hate Records, Arcada Koncerts, Lucinda Records i el segell suec Fast Decade Records, estan presentant-lo aqui i allà, i ara al Fusiònica 22.0.