17 Octubre 2019
Dràstik Punkaires // Joanot Martorell, 12. Granollers. Barcelona.

El passat 23 de setembre es va publicar en format vinil i digital el nou disc d’Esperit!“Ilíada”. Enregistrat pel propi Mau Boada, que hi toca pràcticament tots els instruments, mesclat per Sergio Pérez i masteritzat per Stephen Quinn Analog Heart, el disc compta amb col·laboracions com les d’Estel Boada (veus a “Regió intermitja”), Xixi Sofia Ye-Chen (que canta en mandarí “Blanc”) o Luca Masseroni (Germà Aire) a “La visió d’en Ralph”, síntesi i clímax del disc. El projecte compta també amb l’art d’Arnau Sala, textos de Gabriel Ventura i fotografies d’Aleix Plademunt.

Involucrat sempre en multitut d’aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat ja tres discos de llarga durada: “Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i aquest novíssim “Ilíada” (2019).

Què hi ha més enllà de les estrelles? Per intuïr-ho, per copsar-ho, suggerim emprendre un viatge a través del nou disc d’Esperit!, una petita odissea musical que –oh, paradoxa- porta per títol “Ilíada”.