Festival Fusiònica 24.0
27 Octubre 2023
Sala NAU B1  Granollers (BCN) 
ENTRADES

Un duo, d’Itàlia i França, amb seu entre Agrigent i Faro. Veus, guitarres, baix i ordinador. PUTAN CLUB reivindica feminisme, electricitat i salvatgisme, com si Jeff Mills violés The Nine Inch nails: ritme i alta tensió. Trance, dansa i desafiament.

PUTAN PLUB va ser pensat com una cèl·lula de resistència. PUTAN CLUB es caracteritza per una manera d’actuar (accions de força en llocs diversos) molt proper als primers complots dels Brigadistes europeus durant la darrera guerra mundial i als membres de la Resistència global actual. La resistència s’organitza amb instruments arcaics i immediats del nostre segle: veu i rumors elèctrics, carros de combat i paraules explicades, com dir des de la pintura rupestre fins al conceptualisme més intrèpid, des de l’Avant-Rock fins a la música clàssica contemporània, fins a la música techno/dubstep més brutal, des del petó sobre la boca fins a la puntada de peu al cul…

PUTAN CLUB no pertanyen a cap església (rock, techno, jazz, avant, punk, world o what the fuckever), però es dóna el dret a ser tot això. I ho van demostrar i van provar, des de Tunísia fins a Pequín. En fi, els PUTAN CLUB col·labora regularment amb altres dimonis com ara Lydia Lunch, Eugene S. Robinson o Denis Lavant.

Amb una mitjana de més de 150 concerts a l’any, més de 2000 concerts des de la seva creació, regularment fan gires per Europa, Xina, Turquia, Àfrica i Àsia Central, així com part de nombrosos festivals com Bazant Pohoda (SK), Amplifest (PT ), Moers (D), Tomorrow Fest (Shenzhen, RPC), Tallinn Music Week (CA), Milhoes ( PT), Croisements Festival (Beijing, RPC), Pikipop (FIN), els PUTAN CLUB son iconoclastes, violents, groovys i decididament feministes revolucionaris.

Gianna Greco (I): baix, vox, efectes, electrònica
François R. Cambuzat (F): guitarres, vox, ordinador, electrònica