Aquesta setmana, el Fusiònica omple dos dies del cap de setmana. Divendres 4/11 tindrem al trio italià de postpunk 23 and Beyond the Infinite. Una bona ocasió per veure aquesta banda que està de gira per les nostres contrades amb un directe molt personal. Seguirem dissabte amb un dels directes més esperats del Fusiònica d’aquest any, F/E/A Forces Elèctriques d’Andorra són l’essència pel que tots lluitem, la llibertat. Una banda de culte que et transporta a un món imaginari on tot és possible. Imprescindibles. Els acompanyaran els Blood Quartet, una banda que també navega a una altra dimensió, una espècie de freejazz imnòtic, que amb la trompeta del Mark Cunningham et teletransporta a uns somnis fets realitat. Amb dues paraules Bru-tality! 

4/11/2022
Concert 22|25
Dràstik 
// Joanot Martorell, 12. GRANOLLERS (BCN)

Trio italià 23 and Beyond the Infinite, fan àcid post punk grooves, psiquiatria, guitarres surf, una energia de garatge rock aspra i dinàmiques plenes d’emotivitat. Amants del soroll, exploradors del silenci.

“En algun lloc d’un desert ardent, tres homes de negre recorren la línia fina entre el surf i el postpunk. Fumen intensament i psicodèlicament, els núvols morats emanen permanentment per sota dels seus barrets de vaquer amb vora negra”.
Weirdoshine (Regne Unit)

“Una divertida amalgama de post punk, guitarres de surf, estil cinematogràfic i martells post hardcore, és com una barreja d’Osees, l’emblemàtic grup de punk de LA X, Duane Eddy, spaghetti western i a l’altura d’un film imaginari de Quentin Tarantino”.
American Pancake (EUA)

5/11/2022
Concert 23 i 24|25
Dràstik 
// Joanot Martorell, 12. GRANOLLERS (BCN)

A mig camí de grup i col·lectiu, els F/E/A sorgeixen a Mallorca el 2013 amb la intenció de fer música sota uns preceptes molt concrets: violència noise, pesadesa metàl·lica i improvisació psicodèlica. Ritmes marcials i monòtons al servei de riffs neandertals, cruels i viscerals.

Des dels seus inicis, F/E/A ha fet de la simplicitat i la contundència el seu dogma, sonant a estones hipnotitzants i narcòtics, deixant anar la seva vena psicodèlica, per a continuació mostrar la seva cara més monolítica, marcial i primària. Però sempre hi és també la voluntat d’evocar paisatges més enllà de l’horitzó.

El nou àlbum de Blood Quartet, “Root 7” (subtitulat “7 roots 9 shadows”), està publicat als segells Foehn Records (Espanya), Feeding Tube (EUA) i Cardinal Fuzz (Regne Unit) el 4 de maig de 2022. Un original tractat musical que parteix de les seves arrels instrumentals rock amb base de trompeta en un viatge a paisatges sonors de gran abast amb una alquímia d’elements musicals. Un LP, més lluminós i rítmic que els anteriors, que conté nou obres en què les potencialitats de cada instrument donen lloc a sons i tons nous i insòlits.