Per motius aliens a l’organització, posposem el concert que teníem previst per aquest dissabte 14 de maig inaugurant la 25a edició del Festival Fusiònica. Disculpeu les molèsties. Salut, punk i fuet!

GYOZA is not food!

Molt bones a tothom, aquest any celebrem els 25 anys de l’associació l’Arcada Koncerts i del Festival Fusiònica, com podeu comprovar, vam començar alhora… i ens hem proposat el repte de celebrar-ho amb 25 concerts de 25 bandes diferents. Mirarem de recollir el millor que ha passat pels concerts que hem pogut organitzar entre el Fusiònica, el Dràstik i el MiniBeat. Bandes que encara estiguin actives i amb ganes de sarau. El concert final de festival es farà el 22 d’octubre a la Sala Estraperlo de Badalona, la meca de la música alternativa del nostre país, on us assegurem, que la liarem parda. Reserveu dia.

Com sabeu, el nostre temps és limitat, vivim d’altres mogudes i molts ja tenim fills, tot el tema cultural o fem per passió, contracultura i per ser molt persistents (alguns ens diuen pesats). La dificultat del repte, ve donada ja que de moment no podem celebrar concerts a la nostra seu social, el Dràstik, i per això ens hem mogut, i arranquem amb el primer concert de la sèrie Fusiònica 23.0 a un nou espai de música en directe, el NOW de Granollers, un espai destinat a la música nocturna amb els quals hem arribat a un acord per poder programar. Dit això, us emplacem a donar suport a les mogudes que facin al vostre voltant, i si un dels concerts del Fusiònica us queda prop, vingueu a saludar, veureu bona música i donareu suport a un pojecte de cultura underground. El vostre suport és fonamental per continuar endavant.

Un cop fetes les presentacions, arranquem el proper 14 de maig amb els GYOZA que presenten disc i LES CRUET que com sempre faran un bolo per emmarcar. Una nit màgica per gaudir de retrobaments, riures i xiulets a les orelles. Us esperem birra en mà!
Salut, punk i fuet!