22/10/2022
Concert 15|25
Estraperlo 
Isidre Nonell, 9. BADALONA (BCN)
Portes 20.30h. ENTRADA 15/18€

No calen gaires paraules per presentar als Zeidun, només cal dir que el primer concert que els hi vam muntar des de l’Arcada Koncerts data de l’any 2000 dins del Festival Fusiònica 2.0 i ja anem per la 23.0 edició (2022). Ja han passat 22 anys, bufffff …llavors no tenien ni carnet de cotxe, ni els 18 anys, però ja facturaven un so espectacular, particular; es notava que portaven mamant música de de ben petits. Sant Celoni rules…. d’aquells dies ja ha plogut molt, i els hem organitzat infinitat de bolos, crec que si fossi’m fans d’algú, d’ells en seríem segur.

Zeidun va ser la primera banda de cadascun d’ells, amb una música que els ha transportat a una altra dimensió, tan espectacular i brutal, que els camins que han anat agafant per separat amb el pas del temps, demostren l’actitud i la creativitat d’una reunió d’amics fent el que els agrada. Surfing Sirles, Joan Colomo, El Petit de Cal Eril, Les Cruet, Autodestrucció, The Unfinished Sympathy, La Celul·la Durmiente, Les Aus, The Cheese, Esperit!… bandes amb membres de Zeidun on es veu l’activitat d’aquests músics tan estimats per nosaltres.

Ara portaven temps parats i ens vam dir… “què foteu, collons, encara teniu moltes coses a dir, moltes coses a transmetre! Veniu carai, volem el vostre freecore!!” Suposem que el fet de portar temps sense assajar plegats i alguna mena de nostàlgia d’èpoques passades, ha fet que els tornem a tenir entre nosaltres. I és que quan un grup d’amics fa coses tant genials com les que han fet els Zeidun, has de trobar l’empenta després del descans, tornar a recordar les bones sensacions del passat, i per què no, crear coses noves arreplegant tot el viscut per separat. I si des del Fusiònica hem pogut col·laborar a activar de nou els Zeidun… Beneït sigui Satanàs!!!!