27 Octubre 2018 ♣ El Campanar Canovelles (Barcelona) ENTRADES

A un barri industrial de Terrassa hi ha la seu general de Violets, banda catalana que persisteix en sacsejar els fonaments de l’underground punk nacional. Després de publicar “Maybe This” al 2017 i marcar-se una extensa gira per la península, els seus tres components, Glory, Momo i Xavil, vindran al Fusiònica a marcar-se un bolarro dels que et cauen els collons al terra.

Repasant una mica la història de la banda, Violets es va formar a finals de 2011 per tres amics, Vic, Momo i Glory, a Barcelona, ciutat del modernisme i ara del “moderneo”. Antigament havíen format part d’altres bandes com Sexy Melons, Phatetics i Blowfuse en la qual Vic segueix en actiu.


Comencen a compondre cançons de l’estil que els va sortir instintivament, i que reflecteix la música que els ha marcat a la vida. Clarament influenciats pels primers treballs de grups com Dover, Green Day, The Offspring, Bad Religion o Ramones, neix el que es pot escoltar al seu primer LP, Violets (2013).

Després de girar el 2014 per la península Vic va deixar la banda, que va ser substituit per un altre bateria, en Pau. Van treure un single a l’estiu de 2015 anomenat “This is how we do”. Al setembre d’aquest mateix any es van proposar fer una aturada per agafar forces de nou i … després d’un any, van tornar amb més força que mai, preparant el seu darrer disc “Maybe This” editat al 2017.

Imatge x Guillem Willy

On,
EL CAMPANAR
C/. Sant Feliu, 4-6. Canovelles. Barcelona 
Com arribar