DAMASCO

29/10/2022
Concert 21|25

Damasco és una banda establerta a Barcelona amb membres procedents de Lleó, Ponferrada i Barcelona. Compten ja amb una bona trajectòria a l’esquena en altres projectes (Coherence, Refugio, Escolopendra…). El seu nou disc porta per títol “Hamartia” i recorre camins post-hardcore amb influències Screamo, reparteix ràbia i melodia a parts iguals, en una litúrgia de sensacions que se succeeixen cançó rere cançó.

Gravat i barrejat a Bandicoot Records per Adrià Marva el març de 2021. Damasco son Guillem Martín (guitarra, veus), Guillermo Alonso (bateria), Iván García (baix, veus). El disc sortirà en vinil editat per Dingleberry Records, Navalla Discos, Gato Encerrado Records, Sounds Like Sunday Records, Quebranta Records, Ktrss Records i Romantic Songs Records.

El nom de Damasco ve de l’acer de domàs, és un tipus d’acer de gresol emprat a l’Orient Mitjà per a la fabricació de ganivets i espases. Es reconeix pels increïbles patrons a les fulles. Hamartia és l’error fatal en què incorre l’heroi tràgic que intenta fer el que és correcte en una situació en què el que és correcte simplement no es pot fer.