L’Hereu Escampa vindrà al Fusiònica a presentar el seu nou disc “Futur Ancestral”

24/9/2022
Concert 12 i 13|25
Dràstik Joanot Martorell, 12. Granollers (BCN)
Portes 18.55h · Donatiu de 8€

Aquesta ja serà la quarta participació de l’Hereu Escampa al Festival Fusiònica, clara imatge de què els de Manlleu transmeten el que volem rebre. Tant musicalment, com d’actitud, encaixen perfectament al perfil fusiònic i amb l’excusa del nou disc per part seva, i dels 25 anys per part nostra, és una bonica ocasió per tornar a creuar els nostres camins i gaudir d’una vesprada de punk nostàlig.

L’Hereu Escampa és punk i nostàlgia, el duet de Manlleu (Barcelona) format per Guillem (bateria i veu) i Carles (guitarra i veu) vessa energia, ruralisme i malenconia a parts iguals. Durant els últims mesos porten divagant per retrobar-se i compartint sobretaules infinites per definir el que podria ser el grup després d’un 2020 estrany. El resultat podria ser un nou LP anomenat “Futur Ancestral (HiddenTrack Records, 2022)”, el seu tercer disc, una nova etapa de la seva trajectòria, i també de les seves vides. Les seves cançons no parlen de l’avorriment, la fe, la fortuna, els dies bons, clars i fugaços o la incertesa, sinó que, a través de les històries que s’hi expliquen, veuen com impacten en les seves vides tots aquests factors.

Els acompanyaran Tiznao, que com si es tractés d’un tros de plastilina a què se li colpeja des de tots els angles possibles, aquest trio format per dos terços del que va ser Decurs assota la seva música post-coses amb la intenció de donar-li una forma que encara no saben molt bé quina serà, ni per què serà o amb quines intencions serà: com quan jugues amb plastilina, l’important és amassar, formar i després destruir per acabar fent cançons més o menys normals amb les seves dissonàncies, els seus canvis, els seus senars i les seves atmosferes.